“Δεν είχε ίντερνετ, ρεύμα με το ζόρι και προσπάθησαν να του υποδείξουν την 11αδα ;”

"Δεν είχε ίντερνετ, ρεύμα με το ζόρι και προσπάθησαν να του υποδείξουν την 11αδα ;"

Sportime. Μια σοβαρή εφημερίδα στο είδος της, πανελλαδικής κυκλοφορίας, με εκδότη τον Περικλή Γκιόλια, της Rise Entertaiment του Βίκτωρα Ρέστη. Ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς μπήκε στο χορό των… αποκαλύψεων της, που ξεκίνησαν με αφορμή την “ξαφνική” παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Παναχαΐκής και δεν λέει να τελειώσει.

“Δεν είχε ίντερνετ στο σπίτι του, είχαν πάει δύο φορές να του κόψουν το ρεύμα και συνάμα δεχόταν άνωθεν πιέσεις για τον καταρτισμό του βασικού σχήματος!”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερά πράγματα. Αυτό ισχυρίζεται η εν λόγω εφημερίδα, με άρθρο που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση. Αν ισχύουν τα όσα λέει, τότε πραγματικά δεν ξέρω εάν πρέπει κάποιος να κλάψει ή να γελάσει με το μέγεθος της ασχετοσύνης και της κακόβουλης πρόθεσης αυτών που .. διοικούν την ομάδα. Αλλά και των συμμάχων που την παρέδωσαν άνευ όρων.

Φυσικά, δεν θα εξαιρέσω και κάποια από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που έδειχναν προς τα έξω μια εικόνα που στην πραγματικότητα δεν ήταν αληθινή.

Το ξαναλέω αυτό. Αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της Sportime.

Διαβάστε :

Διαβάστε ακόμα : Ακόμη ένα πρόβλημα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.