Για τον κόσμο και τον Καλογερόπουλο, η μόνη λύση ο …Παπαγεωργίου !

Σάκης Καλογερόπουλος - Θανάσης Παπαγεωργίου

Η Παναχαΐκή, για μία ακόμα φορά, είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η υπομονή του κόσμου, οργανωμένου κι όχι, έχει εξαντληθεί. Όποιος δεν συμφωνεί, τότε τον αδικεί τον κόσμο της Παναχαΐκής. Τον θεωρεί ανύπαρκτο. Ο κόσμος της Παναχαΐκής, όμως, είναι υπαρκτός, βροντερός, συμμετοχικός, αλλά και σωστά αναθρεμμένος, εκπαιδευμένος πια, για να διακρίνει τις όποιες ανεπάρκειες και αδυναμίες των διοικήσεων που έφεραν την ομάδα στο χάος. Αλλά, παράλληλα, μπορεί και να διακρίνει αυτόν που έχει τη δύναμη να την βοηθήσει. Αυτόν που δεν θα σου πει ότι για να σωθεί η Παναχαΐκή χρειάζεται να συσπειρωθούν όλοι κοντά του. Και να ευαισθητοποιηθούν οικονομικά και άλλοι οικονομικοί παράγοντες.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν έχουν γίνει ποτέ. Καμία ομάδα δεν ξεπέρασε το οικονομικό της πρόβλημα με τη συνδρομή των… πολλών. Αυτά δεν γίνονται. Τη σωτηρία, που πιθανόν να εξελιχθεί σε αποτυχία, σε καταστροφή, την φέρνει μόνον ένα χοντρό πορτοφόλι. Του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, του Μυτιληναίου στον Ηρακλή, του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, του Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, του τάδε στην άλφα επαρχιακή ΠΑΕ, του δείνα στην βήτα νησιώτικη ΠΑΕ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην Παναχαΐκή, ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι η μόνη λύση, λέω εγώ. Το σωσίβιο της. Πλέον, αυτό το καταλαβαίνει και ο κόσμος και, μάλιστα, το εκδηλώνει δημόσια.

Τα κάτωθι σχόλια που αλιεύσαμε από το facebook αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού.

Μπαίνοντας και στο μυαλό του Σάκη Καλογερόπουλου, πιθανώς να πιστεύει πως μόνο με Παπαγεωργίου να πάρει κάποια χρήματα, καθώς θα φεύγει.

Διαβάστε επίσης : Επενδυτής στην Παναχαΐκή; Μόνο ο Παπαγεωργίου πληροί της προϋποθέσεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.