Γιατί στη ΝΔ φοβούνται το Στέφανο Χίο…

Γιατί στη ΝΔ φοβούνται το Στέφανο Χίο…

Η προχθεσινή αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία ήταν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους λειτούργησε σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερα αρνητικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση αφού του τσαλάκωσε την εικόνα του νεοφιλελεύθερου δεξιού.

Για το λόγο αυτό πληροφορίες λένε ότι στην Πειραιώς αποφάσισαν να δώσει διακαναλική συνέντευξη την Κυριακή. Οι πληροφορίες από τις ίδιες πηγές επιμένουν επικράτησε σύγχυση μετά την καταγραφή από την πλευρά του πρωθυπουργού των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται η οικογένεια Μητσοτάκη. Παράλληλα η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να παρομοιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Στέφανο Χίο θορύβησε το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού καθώς φοβήθηκαν ότι ο χαρακτηρισμός αυτός θα τον ακολουθεί και το επόμενο διάστημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι οι αντιδράσεις που υπήρξαν από τους ψηφοφόρους της Νδ καθώς αρκετοί εξέφρασαν την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέφυγε και ξεπέρασε τα όρια του κιτρινισμού. Μάλιστα ουκ ολίγοι τον συνέκριναν με τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος ουδέποτε είχε συμπεριφερθεί έτσι στο κοινοβούλιο.

Έτσι ο αρχηγός της ΝΔ αναγκάστηκε χθες το πρωί να διαρρεύσει μέσο των συνεργατών του ότι προκλήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και γι αυτό μίλησε έτσι ενώ προσπαθώντας να διασκεδάσει τα εντυπώσεις είπε δημόσια ότι «δεν μετάνιωσε για τα όσα είπε στον Αλέξη Τσίπρα γιατί έχει αποφασίσει να απαντάει όταν τον προκαλούν»….

πηγή : eretikos.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.