Γιάννης Αϊδινιώτης – Από «Αρχιδάσκαλος» πυγμαχίας, πρότυπο Αντιδημάρχου [εικόνες]

Γιάννης Αϊδινιώτης – Από «Αρχιδάσκαλος» πυγμαχίας, πρότυπο Αντιδημάρχου [εικόνες]

Όταν ανακοινώθηκε στις 11 Ιανουαρίου από το tsipasblog.gr η υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, όλοι αναρωτηθήκαμε, ακόμα και αν δεν του το δείξαμε…

Βλέπετε, τα τελευταία -πολλά είναι η αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι- χρόνια, όλοι τον είχαμε συνηθίσει στη γνωστή μέχρι πρότινος θέση… Στην άκρη του ρινγκ…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να έχει αναμορφώσει τον πυγμαχικό Παναθηναϊκό, το τμήμα αυτής της ιστορικής ομάδας, που ψυχορραγούσε τα τελευταία χρόνια πριν αναλάβει ο ίδιος.

Και που με πολύ σκληρή δουλειά και πειθαρχία, όχι μόνο κατάφερε να ξαναζωντανέψει το σύλλογο, αλλά και να τον οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες.

Παράλληλα ίδρυσε το γυναικείο τμήμα πυγμαχίας, το οποίο κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους! Μόνο αυτός λοιπόν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Και εκεί τον είχαμε συνηθίσει…

Ωστόσο, ο Γιάννης Αϊδινιώτης, πάρα πολύ γρήγορα, κατάφερε να μας “απαντήσει” σε όλα τα ερωτήματα που είχαμε για την απόφασή του να εμπλακεί με τα κοινά.

Η παράταξη του Κωνσταντίνου Αλαγιάννη εξελέγη πρώτη και ο Αϊδινιώτης, κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος… Και όχι μόνο αυτό. Πλέον, ως αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, κερδίζει ακόμα μία μάχη. Καινούργια για εκείνον, αλλά… συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Μαθημένος στα δύσκολα, δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει το πρόσωπο του Δήμου. Κάτι που του ζητούσε πριν τις εκλογές το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της περιοχής.

Και το καταφέρνει. Ακόμα και αν χρειαστεί να οδηγήσει ο ίδιος το όχημα του Δήμου! Δείγμα της θέλησης και του πείσματος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των κατοίκων που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Και αυτό δεν γίνεται από το γραφείο… Είναι παρών, από τις 7 το πρωί  σε όλες τις διαδικασίες που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Οπως μας λέει ο ίδιος, “αν δεν είσαι παρών, αν δεν γνωρίζεις τα προβλήματα από πρώτο χέρι, δεν μπορείς να τα λύσεις”…

Και δεν έχει άδικο…

πηγή : newstars.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.