«Βόμβα» για Λέιντι – Διέλυσε τη συνεργασία της με τον Τσαλίκη

«Βόμβα» για Λέιντι - Διέλυσε τη συνεργασία της με τον Τσαλίκη

Η νύχτα έχει ιστορικά πολλά γυρίσματα. Μπορούν να φτιάξουν όλα και να χαλάσουν όλα. Τις τελευταίες μέρες γίνεται ο απόλυτος μύλος. Και αναφέρομαι σε συμφωνίες «κλειδώματα» για τη νέα σεζόν… σχήματα και συμφωνίες.

Και ενώ όλοι ξέρουν πως η Άντζελα Δημητρίου θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τσαλίκη στο 4711, εξάλλου το είχε ανακοινώσει και η ίδια, αυτό εν τέλει δε θα γίνει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που φτάνουν στο “Tsipasblog”, παρά το θετικό κλίμα της αρχής, οι δυο πλευρές στο πάρα πέντε δεν τα βρήκαν. Ο λόγος είναι ότι η Άντζελα φαίνεται ότι δεν δέχτηκε τους όρους της επιχείρησης, που ήθελαν το όνομά της κάτω από αυτό του Γιώργου Τσαλίκη στη μαρκίζα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η άλλη πλευρά προσπάθησε να της εξηγήσει ότι το concept του 4711 είναι «live clubbing» και αν έμπαινε πρώτο ένα καθαρά λαϊκό όνομα θα δημιουργούσε σύγχυση στο κοινό, αφού το σχήμα θα θύμιζε περισσότερο «μπουζούκια».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιχειρηματίες του 4711 αναζητούν νέο όνομα που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Τσαλίκη

Λέτε τώρα η λέιντι Αντζελα να πάει με τον Αδαμαντίδη στο Can Can ..Αλλά εκεί είναι η Ηλιάδη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.