“Βλέπει” πλέι-οφ την Παναχαΐκή

"Βλέπει" πλέι-οφ την Παναχαΐκή

Ο πρώην προπονητής της Παναχαΐκής, Δημήτρης Σπανός, που βγάζει πλέον το ψωμί του στον Λεβαδειακο, σε δημοσιογραφική συζήτησή, όχι σε προσωπική, είπε ότι βλέπει την Παναχαΐκή για πλει-οφ.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Παραδοσιακά η Παναχαϊκή παρουσιάζεται πολύ ισχυρή. Νομίζω ότι και πάλι θα έχει μια καλή ομάδα και θα βάλει πλώρη για τα ψηλά.

Έχει διατηρήσει ένα κορμό αξιόλογων παικτών, έχουν έρθει και κάποιοι ακόμη πιο έμπειροι (Σιατραβάνης, Κοτσώνης, Ιντζόγλου), διαθέτει πάντα μια πολύ σκληρή έδρα και πιστεύω ότι θα είναι στην 6άδα των πλέι-οφ».

Η γνωστή ιστορία. Και να, οι αναλύσεις και οι προβλέψεις. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα γίνει. Κανείς δεν ξέρει. Γι’ αυτό απαγορεύονται τα προγνωστικά. Όλα είναι άχρηστα. Για πέταμα. Καμία αξία δεν έχουν ό,τι γράφεται, ό,τι λέγεται. Οι προβλέψεις είναι ένας ανόητος, ένας αντιποδοσφαιρικός… «θεσμός», που τις περισσότερες φορές διασύρονται. Και σπάνια επιβεβαιώνεται.

Δεν υπάρχουν στη μπάλα μικρές και μεγάλες ομάδες. Εύκολες και δύσκολες. Υπάρχουν! Πώς δεν υπάρχουν. Και λοιπόν;

Η κάθε ομάδα, Παναχαΐκή είναι αυτή, Εργοτέλης και Ηρακλής πιθανόν, πιθανότατα να κάνει τη ζημιά σε ανώτερη ομάδα, όπως και να την πατήσει από κατώτερη. Συμβαίνει. Έχει συμβεί.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.