Βάζει «φωτιά» άρθρο του σάιτ «Νυχτοβάτης» υπό τον τίτλο «Με τον Ριχάρδο η με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τελικά ο ράπερ Snik ζευγάρι…»

Βάζει «φωτιά» άρθρο του σάιτ «Νυχτοβάτης» υπό τον τίτλο «Με τον Ριχάρδο η με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τελικά ο ράπερ Snik ζευγάρι…»

Το θέμα των ημερών, σε ότι αφορά την ελληνική showbiz, είναι αναμφίβολα η φημολογούμενη σχέση του πασίγνωστου ράπερ Snik με το μοντέλο και κριτή του Greece’s Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έχουν γραφτεί, γράφονται και θα γράφονται αράδες επί αράδων για το αν όντως έχουν πραγματική σχέση, ή είναι απλά ένα επικοινωνιακό τρικ.

Σε αντίθεση πάντως με όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, το blog “nyxtobaths”, βάζει “φωτιά” στο τοπίο και αναρωτιέται αν “Με τον Ριχάρδο η με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τελικά ο ράπερ Snik ζευγάρι”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του κειμένου, συνδέει την παραπάνω φήμη με “την ενοικίαση του νυχτερινού μαγαζιού Club 22 από τον Ριχάρδο και την συμμετοχή σε πρωταγωνιστικό ρόλο του ράπερ σε αυτό!». Αποκάλυψη του tsipasblog.gr, που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Στο άρθρο που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Οι paparazzi φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ράπερ Snik έχουν τροφοδοτήσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Από την άλλη τα πηγαδάκια λένε ότι ο ράπερ είναι ζευγάρι με τον Ριχάρδο, μια και το κοινό τους βίντεο κλιπ είχε τροφοδοτήσει αυτή την φήμη. Φήμη η οποία ήρθε να πάρει φωτιά από….την ενοικίαση του νυχτερινού μαγαζιού Club 22 από τον Ριχάρδο και την συμμετοχή σε πρωταγωνιστικό ρόλο του ράπερ σε αυτό!

Το γνωρίζει αυτό άραγε η πανέμορφη κατά τα άλλα κριτής η είναι ένα επικοινωνιακό τρικ για λίγο επικαιρότητα εν όψη νυχτερινών εμφανίσεων του ράπερ. Εξάλλου δεν είναι ο μόνος τραγουδιστής που έχει “δουλέψει” επάνω στην φήμη της.  

Όταν κριτής του GNTM και μοντέλο ρωτήθηκε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον ράπερ αλλά και για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, έδωσε ως απάντηση τον παρακάτω χρησμό της Πυθίας. 

«Τι να πω; Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik. Αλλά αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι. Ήμουν εγώ άραγε; (…) Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου. Περνάω πολύ καλά. Πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν αν θες. Δημόσια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αλλά λέω ξεκάθαρα πως είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω πολύ καλά, πιστεύω στον συνδυασμό, ότι οι άνθρωποι είναι ωραίο να ανοιγόμαστε, να κάνουμε γνωριμίες και να περνάμε καλά, θα το αφήσω το θέμα εκεί. Δεν θα συζητήσω τα προσωπικά μου γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και δεν θέλω να τα συζητάω, θέλω να τα ζω» δήλωσε η Ηλιάνα παπφγεωργίου, μιλώντας στην Τζώρτζια Γεωργίου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.