“Αχρείαστες” οι μεταγραφές στην Παναχαΐκή

"Αχρείαστες" οι μεταγραφές στην Παναχαΐκή

Μπήκε Σεπτέμβρης, το πρωτάθλημα μπορεί να αρχίσει σε λίγες μέρες και στην Παναχαΐκή ακόμη περιμένουν τις μεταγραφές. Σίγουρα πρέπει άμεσα να αποκτηθεί σέντερ φορ και κεντρικός αμυντικός. Δεν αρκούν μόνο οι συζητήσεις, πρέπει και να ολοκληρωθούν.

Υπάρχει σχόλιο; Από πλευράς μου, βεβαίως και υπάρχει. Αλίμονο. Τη δουλειά μας κάνουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ετοιμάζεται να μπει πρωτάθλημα η Παναχαΐκή και χρειάζεται ενίσχυση. Ε, τότε, σύμφωνα με την αντιποδοσφαιρική “λογική” που παρατηρείται στις κινήσεις των διοικούντων της ομάδας μας, θα κάνει μεταγραφές κυριολεκτικά στο «παρά πέντε». Και πότε θα προλάβουν οι μεταγραφές να δεθούν με την ομάδα;

Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή δεν μοιάζει με αγορά ενός πακέτου ζυμαρικών από το σούπερ μάρκετ που την άλλη μέρα τα μαγειρεύω και τα τρώω. Όχι, βέβαια.

Κάνεις μια μεταγραφή ή, τρεις για να χωνευθούν στην ομάδα. Να αφομοιωθούν από την ομάδα οι μεταγραφές, να γίνουν ένα. Αυτό απαιτεί χρόνο.

Άρα, βλέποντας το θέμα “μεταγραφές” υπό την οπτική αυτή, η Παναχαΐκή, λέει ο Τσίπας, δεν χρειάζεται μεταγραφές. Γιατί αν τις κάνει τώρα, θα είναι …. αχρείαστες. Σαν να μην έγιναν ποτέ!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.