Ασύλληπτη δωρεά από Κριστιάνο: Εξόπλισε πλήρως δύο νέες μονάδες εντατικής στην Πορτογαλία!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Ζόρζε Μέντες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον Ζόρζε Μέντες με μία ασύλληπτη δωρεά, άνοιξαν δύο πλήρως εξοπλισμένες νέες πτέρυγες εντατικής θεραπείας σε ισάριθμα νοσοκομεία σε Λισσαβόνα και Πόρτο!

Το να είσαι κορυφαίος στα γήπεδα δεν λέει τίποτα από μόνο του αν δεν συνδυάζεται με κοινωνική προσφορά έξω από αυτά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει ότι δεν ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και δείχνει τις ανθρώπινες ευαισθησίες του σε κάθε επίπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαζί με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες αποφάσισαν να κάνουν μία πολύ σημαντική δωρεά σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για το σύστημα υγείας της Πορτογαλίας που δίνει την σκληρή μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Correio da Manhã, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να εξοπλίσουν τις μοναδικές εντατικής θεραπείας από δύο νοσοκομεία της Λισσαβόνας και του Πόρτο σε μία πράξη που θωρακίζει ακόμα περισσότερο την δημόσια υγεία.

H δωρεά περιλαμβάνει 20 κρεβάτια, μαζί με 20 αναπνευστήρες, αλλά και όλο τον μηχανικό απαιτούμενο εξοπλισμό για την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Maria της Λισσαβόνας που πλέον από 31, πάει στις 51 κλίνες, ενώ άλλα 15 κρεβάτια (με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό) θα προστεθούν στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πόρτο (Santo Antonio).

Όπως έγινε γνωστό οι νέες πτέρυγες που θα προστεθούν στα δύο αυτά νοσοκομεία θα πάρουν τα ονόματα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ζόρζε Μέντες, ενώ οι διευθυντές των δύο νοσοκομείων ευχαρίστησαν δημόσια για την δωρεά, που συν τοις άλλοις αποτελεί ένα παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς για όλη την Πορτογαλία, και όχι μόνο…

-sdna.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.