Αποκάλυψη για το νυχτοκάματο του Βοσκόπουλου

0
211
Αποκάλυψη για το νυχτοκάματο του Βοσκόπουλου

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τόσα χρόνια γράφουν και ξαναμανά γράφουν για τις αμοιβές των τραγουδιστών. Πόσα έπαιρνε εκείνος και ο άλλος, η άλλη κι εκείνη κάθε βράδυ στα μαγαζιά.

Αυτό ήταν το θέμα μιας τηλεοπτικής εκπομπής και ο φιλοξενούμενος Στηβ Κακέτσης ανέλαβε να ενημερώσει υπεύθυνα. Διαχειριστής για δεκαετίες της «Νεράιδας», ενός κέντρου από το οποίο πέρασαν όλα τα μεγάλα ονόματα στα χρόνια που η νύχτα είχε πολλά λεφτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την ευκαιρία να αναφέρω ένα συγκεκριμένο και εντελώς άγνωστο «επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον Τόλη Βοσκόπουλο. Είναι, θαρρώ, μια ιστορία που λέει τα πάντα για το θέμα. Ο τότε σύζυγος της Ρίτας Σακελλαρίου, πρώην πυγμάχος, επιχειρηματίας νυχτερινής διασκέδασης, ζήτησε να συναντηθεί με τον Βοσκόπουλο, την πρώτη φίρμα στην ιστορία της παραλίας.

-Πόσα θέλεις να δουλέψεις για μένα;

‘Ακουσε την ερώτηση του μποξέρ ο Τόλης και του έδωσε φιλικά μια γροθιά στο στομάχι με την απάντησή του:

«Εμένα ρωτάς; Εσύ θα μου πεις πόσα μου δίνεις!».

Πήρες πρέφα; Ρωτάω αν σακουλεύτηκες την κουβέντα του Βοσκόπουλου. Ο οποίος ήταν σα να είπε στον άλλον τα εξής:

Τι σημασία έχει πόσα θα σου ζητήσω. Πόσα θα συμφωνήσουμε. Αν το μαγαζί δεν το γεμίζω, δεν θα μπορείς να μου τα δίνεις.

Έτσι είναι. Γραμμένο στο χιόνι είναι ακόμα κι αν υπογράψουν συμβόλαιο επιχειρηματίας και τραγουδιστής όταν το μαγαζί δεν πάει καλά. Τόσο καλά όσο το υπολόγιζαν. Σε πληρώνω, κύριε, διότι κάθε βράδυ δεν θα υπάρχει άδειο τραπέζι, διαφορετικά κάνε μας τη χάρη.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here