Αβέβαιο το μέλλον του Μακεδονία TV

0
66

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, για το μέλλον του   Μακεδονία TV, διαβάσαμε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Σύμφωνα, με το δημοσίευμα, το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού φαντάζει  ιδιαίτερα αβέβαιο.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Μακεδονία TV την παρούσα χρονική συγκυρία, καθώς το πλάνο για την ενίσχυση του τηλεοπτικού σταθμού, που, ως γνωστόν, λειτουργεί υπό την ομπρέλα του Ομίλου ΑΝΤ1, κάθε άλλο παρά έχει προχωρήσει.

Εδώ και πολύ καιρό, οι επιτελείς του καναλιού του Αμαρουσίου είχαν δρομολογήσει τη διαδικασία δημιουργίας ενός νεανικού τηλεοπτικού πόλου, που θα λειτουργούσε με ξένες σειρές, επαναλήψεις των αγαπημένων σειρών του ΑΝΤ1, αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίες επί της ουσίας θα αποτελούσαν εκκολαπτήρια νέων παρουσιαστών για το μεγάλο μαγαζί του ομίλου. Ολα αυτά, βέβαια, με την προοπτική ότι θα έπαιρνε σάρκα και οστά το θέμα της αδειοδότησης καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας θεματικού περιεχομένου.

Ωστόσο, οι εν λόγω διεργασίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ από το ΕΣΡ και την κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ και σε αυτήν τη φάση φαίνεται πως δεν αποτελούν προτεραιότητα ούτε για τους σημερινούς ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου ούτε, βέβαια, για τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, καθώς διαμηνύεται προς πάσα κατεύθυνση πως θα προηγηθούν οι αδειοδοτήσεις των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών (ακόμα και σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχουν, μέχρι νεωτέρας, συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα).

Η κατάσταση αυτή παρατείνει τη ρευστότητα που επικρατεί στους κόλπους του Μακεδονία TV, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα στους εργαζομένους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here