Έρχεται Πάτρα ο Δρόσος- Πάνω από 5 συναντήσεις με τους Σουηδούς επενδυτές!

Έρχεται Πάτρα ο Δρόσος- Πάνω από 5 συναντήσεις με τους Σουηδούς επενδυτές!

Σε μία περίοδο που όλοι μιλούν για όλα, όσοι σιωπούν κάτι ξέρουν, κρίσιμη αναμένεται η βδομάδα αυτή, αφού αν όλα πάνε καλά, θα ξεκαθαρίσουν, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαΐκή.

Ο Δρόσος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το “tsipas blog”, περιμένει στο τηλ, να του πουν οι μέτοχοι πότε να κατέβει στην Πάτρα. Αυτό, κατά πάσα πιθανότατα, θα γίνει σήμερα (Τρίτη) ή αύριο (Τετάρτη). Ένα είναι σίγουρο : Aπό την στιγμή που ο ίδιος θέλει να συνεχίσει, θα απαιτήσει να μάθει για τις προθέσεις τους, των μετόχων φυσικά, αναφορικά με την πρόοδο των επαφών με τον όμιλο των Σουηδών επενδυτών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την ίδια ώρα, έγκυρη πηγή, μέσα από τους μετόχους, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση Σουηδοί επενδυτές, αποκαλύπτει στο tsipas blog ότι ο “κρυφός διαμεσολαβητής” και οι Σκανδιναβοί έχουν βρεθεί πολλές φορές. Πάνω από 5. Και κάθε φορά το «παρών» έδινε και κάποιος διαφορετικός μέτοχος.

Διαβάστε επίσης : ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ: Τα 3 διοικητικά σενάρια για την Παναχαΐκή

Ορισμένοι, όμως, που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, εκτιμούν ότι συγκεκριμένος μέτοχος, θεωρείται ο αρχιτέκτων της τακτικής των διαρροών τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το επενδυτικό κονσόρτσιουμ στην ΠΑΕ Παναχαΐκή. Όλες οι υποψίες στρέφονται στο εν λόγω άτομο, που έχει πάρει πάνω του τη διαπραγμάτευση με τους υποψήφιους επενδυτές στην ΠΑΕ, η οποία θα χρειαστεί 300.000 ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών.

Από την άλλη, σύμφωνα με τη λογική, είναι μάλλον απίθανο να είναι ολότελα φανταστικό το ενδιαφέρον επενδυτών για την Παναχαΐκή. Σίγουρα, «κάτι» υπάρχει, όμως αυτό το «κάτι» είναι τόσο θολό, τόσο απόμακρο, με την έννοια ότι απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες για να… αρχίσει να παίρνει σχήμα η… σκέψη της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο. Άρα, δεν δικαιολογείται με τίποτα ο επικοινωνιακός σαματάς για την αλλαγή σελίδας στην Παναχαΐκή.. Απλά εξυπηρετεί ολοφάνερες σκοπιμότητες.

Βεβαία, κάποιοι άλλοι από το μετοχικό σχήμα παραμένουν απλοί θεατές, αφού λένε ότι θέλουν να διατηρήσουν την ουδετερότητα τους, αποφεύγοντας να εμπλακούν στις εσωκομματικές διαμάχες και στην διοικητική αντιπαράθεση μεταξύ κάποιων μετόχων.

Θα επανέλθω με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Tsipas Blog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.