Έξαλλος ο Γαβαλάς για τον «πλειστηριασμό» του ακινήτου-παλατιού στην Κάντζα

Έξαλλος ο Γαβαλάς για τον «πλειστηριασμό» του ακινήτου-παλατιού στην Κάντζα

Σε αυστηρό τόνο, ο Λάκης Γαβαλάς διά του συνηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου ξεκαθαρίζει πως το ακίνητο-παλάτι στην Κάντζα που ανήκε παλαιότερα στον ίδιο δεν πρόκειται να τεθεί σε πλειστηριασμό.

Αιτιολογώντας τον ισχυρισμό, αναφέρει πως οι πολυτελείς εγκαταστάσεις όπου στεγαζόταν η εταιρεία του δεν γίνεται να βγουν στο «σφυρί» καθώς τελούν υπό δέσμευση από την ανεξάρτητη Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο συνήγορος του μόδιστρου, μιλώντας στο Secret διευκρινίζει πως το ακίνητο που πλειστηριάζεται αποτελεί μέρος των πολυτελών, μινιμαλιστικής αισθητικής εγκαταστάσεων όπου στεγαζόταν η εταιρεία του Λάκη Γαβαλά πριν βρεθεί στη δίνη των οικονομικών προβλημάτων, τα οποία τον οδήγησαν να παραμείνει για ένα διάστημα στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Αλλά ακόμα και σε αυτήν τν περίπτωση, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού. Και αυτό διότι λόγω της υφιστάμενης δέσμευσης δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση του ακινήτου. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την κατοικία του μόδιστρου στη Μύκονο.

«Η επαγγελματική έδρα του εντολέα μας, κ Απόστολου (Λάκη_ Γαβαλά, στην Κάντζα του Νομού Αττικής τελεί υπό τη δέσμευση της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες από την 31η/1/2012 με την υπ’ αριθμόν 27/2012 Διάταξη του τότε προέδρου της. η εν λόγω δέσμευση είναι ο νομικός λόγος για τον οποίο το Ελληνικό Δημόσιο δεν δικαιούται να προβεί μέχρι και σήμερα σε αναγκαστικού χαρακτήρα ενέργειες εις βάρος του ακινήτου, όπως η εκποίησή του με πλειστηριασμό. Όλα τα παραπάνω έχουν ήδη τύχει νομικής επεξεργασίας από την Α’ Τακτική Ολομέλεια του νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη συνεδρίαση της 21ης/11/2013» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

-από mononews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.